Formirana sekcija projektanata

Bez autora
Apr 29 2010

U okviru Udruženja za privatno obezbedjenje Privredne komore Srbije formirana je Sekcija projektanata. Njen cilj je da okupi projektante u ovoj oblasti i to kako samostalne preduzetnike tako i privredna društva. Zadatak sekcije je obezbedjivanje odgovarajućeg značaja za strateška pitanja funkcionisanja privrednih društava.Potrebno je da se usklade simboli koji se koriste u projektovanju, da se prate i primenjuju standardi Evropske unije, a takođe i da se projektanti pripreme i učestvuju u programima edukacije kako bi se podigli nivoi osposobljenosti primene novih tehničko-tehnoloških rešenja u sistemu obezbedjenja.

Formirana sekcija projektanataU okviru Udruženja za privatno obezbedjenje Privredne komore Srbije formirana je Sekcija projektanata.

Njen cilj je da okupi projektante u ovoj oblasti i to kako samostalne preduzetnike tako i privredna društva. Zadatak sekcije je obezbedjivanje odgovarajućeg značaja za strateška pitanja funkcionisanja privrednih društava.

Potrebno je da se usklade simboli koji se koriste u projektovanju, da se prate i primenjuju standardi Evropske unije, a takođe i da se projektanti pripreme i učestvuju u programima edukacije kako bi se podigli nivoi osposobljenosti primene novih tehničko-tehnoloških rešenja u sistemu obezbedjenja. Podjednako su važni i drugi poslovi i zadaci koji će podići nivo i kvalitet zaštite i obezbedjenja.

Udruženje okuplja gotovo sve  firme koje se bave obezbedjivanjem ličnosti i objekata, tako da su one, bez obzira na dosadašnji manjak zakonskih propisa, već uvele i počele u svom radu da primenjuju evropska rešenja iz domena tehničkog i fizičkog obezbedjivanja.

Za predsednika Sekcije projektanata izabran je Stane Škrabar, predsednik kompanije "Centroprojekat".

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik